top of page

ZILVEREN PAKKET

Bij het zilveren pakket beginnen we met het basispakket waarbij we een behoefteanalyse, een planning en een budget gaan opstellen, maar waarbij ik jullie ook help bij de leveranciers een offerte op te vragen.

Dit kan gaan van de cateraar, locatie, fotograaf, videograaf, tot aan de live muziek van de ceremonie. Ik zal de eerste contacten leggen en jullie afspraken beheren samen met de leveranciers.

 

Ook plan ik op basis van jullie wensen de afspraken in bij de verschillende locaties, zodat jullie alle opties bezocht hebben.

Van zodra de keuze van locatie vastligt, maken we de verdere afspraken met de eigenaar. 

Extra ten opzichte van het basispakket, is dat ik jullie in dit pakket ook een mogelijkheid geef om op voorhand jullie weddingstyling te gaan bepalen in samenwerking met uitgekozen leveranciers. Willen jullie graag op voorhand een goed beeld van wat jullie te wachten staat in jullie feestzaal? Welke bloemen je kan gebruiken en hoe de tafelverdeling er zal uit zien? Dan is deze workshop een echte aanrader. Op basis van jullie voorgelegde moodboard, zijn jullie zelf in de mogelijkheid om bij de uitgekozen leverancier jullie droomtafel te decoreren, en krijgen jullie op het einde van de workshop ook onmiddellijk de offerte mee. Handig, niet? 

Als laatste zorg ik er ook opnieuw voor dat ik de dag zelf bij jullie ceremoniemeester ben, en dat hierbij het draaiboek opgesteld wordt. 

chuttersnap-NYqEk7a42yc-unsplash.jpg

ZILVEREN PAKKET

Samengevat

  • Basispakket (behoefte analyse + planning + budget + leverancierskeuze)

  • Contact en afspraken met leveranciers

  • Locatiebezoeken

  • Workshop weddingstyling

  • Draaiboek huwelijksdag

  • Ceremoniemeester op jullie grote dag

NET IETS MEER?

Zie Gouden Pakket

HOEFT HET NIET ZOVEEL TE ZIJN?

Zie Basis Pakket

bottom of page