top of page

HET HUWELIJK VAN

STEFANIE & BENOIT

Spoedarts Benoit en spoedverpleegkundige Stefanie, samenwonend te Antwerpen met hun twee schattige hondjes, kozen er voor om op vrijdag 20 september 2019 hun ja woord te geven aan elkaar. 

Op zaterdagmorgen 21 september 2019, werd ik om 9u30 bij het transportbedrijf Franky Rooms te Zele verwacht, het ouderlijk huis van Stefanie. De weergoden waren ons goedgezind, want het beloofde die dag opnieuw 30 graden te worden. 

Om 10u00 kwam Benoit met zijn suite aangereden, en koos er voor om samen met alle bruidskindjes aan te bellen. Bij het zien van zijn bruid, schoten de tranen in zijn ogen en werd het een intens moment voor het bruidskoppel. Het was toen al een wondermooi moment. 

Van zodra de volledige suite bestaande uit alle broers en zussen met hun kinderen, en de ouders, genoeg ontbeten hadden, werden ze verzocht om plaats te nemen op de dubbeldeck bus. Deze zou hen brengen naar de Sint-Ludgeruskerk van Zele. 

Eens aangekomen, stond aan de ingang van de kerk een erehaag van vendelaars en wimpeliers van KLJ Zele Centrum het koppel met hun suite op te wachten. Stefanie was namelijk een oud lid en is jarenlang actief geweest in het nationale KLJ team. Na de kerkelijke viering, werden alle vrienden en familie getrakteerd op een glaasje bubbels of een pintje bier en mocht dan ook een demonstratie van de wimpeliers van Zele niet ontbreken. Tot ieders verbazing deed Stefanie zelf in haar bruidsjurk mee, al werden de grondoefeningen hierdoor een grote uitdaging.   

Kort na de middag werd de suite dan opnieuw met de bus naar de feestzaal Den Lozen Boer gebracht, waar ze vriendelijk onthaald werden voor een lunch. Eens de maagjes opnieuw gevuld waren, konden de familiefoto’s in de prachtige tuin achterin gemaakt worden. De dag was ondertussen al meer dan de helft voorbij.

Na de eerste receptie in de tuin van de feestzaal, werden de tafels gedekt voor 260 personen. Iedere gast kon bij het binnen komen zijn eigen naam terugvinden in een wijnkurk. Stefanie & Benoit zijn dan ook grote wijnliefhebbers, en hebben zelf alle kurken gespaard voor hun huwelijksfeest. Op de achterkant werd dan verwezen naar hun lievelingsfilms, wat tevens ook hun tafelverdeling was.

Tussen alle gerechten van het dinner door, werden door familie, vrienden en collega’s veel toffe verrassingen ingepland. Na de openingsdans, was er dan ook direct heel veel sfeer op de dansvloer en werd er gefeest tot in de vroege uurtjes. 

Met heel veel liefde denk ik dan ook terug aan deze dag. Het is voor mij toch altijd speciaal om iemand anders van de KLJ, waar ik zelf jarenlang actief ben geweest, mag begeleiden. Ik heb tijdens de speech van Benoit & Stefanie heel veel complimenten van hun gekregen, die ik nooit of te nimmer zal vergeten. Ik wil hen dan ook oprecht bedanken voor het vertrouwen in mij en wens hen alle geluk toe in de toekomst!

LIJSTJE VAN

Partners

  • Feestlocatie: De Lozen Boer te Lochristi

  • Fotograaf: Sam Mannaerts Fotografie

  • MUA: Body2Soul 

  • DJ: The Maxx

  • Vervoer: The London Ceremony

  • Live muziek: Erline & Kris

  • Bloemist: Helianthus Zele

d4835e5f-d2b2-475b-a594-34988480334a.JPG

LEES OOK HET VERHAAL VAN

LIESELOT & LLOYD

bottom of page