top of page

HET HUWELIJK VAN

JOLIEN & LAURENS

In het prachtige dorpje van Evergem, besloot Laurens zijn liefste Jolien ten huwelijk te vragen. Op zaterdag 31 augustus 2019  was het dan ook hun grote dag.  

Om 9u30 werd ik verwacht bij het ouderlijk huis van Jolien te Wachtebeke. Er was heel weinig stress te voelen, zowel bij de suite als bij Jolien zelf. Juist op tijd werd de laatste hand aan de make-up aangebracht, zodat Jolien klaar was om haar mooie bruidsjurk aan te trekken. 

Niet veel later stond Laurens aan de deur. Hij belde aan, en met de suite op de achtergrond, kwam Jolien in haar prachtige kleed naar buiten, gevolgd door een luid applaus. 

Eens iedereen bekomen was van dit liefdevolle first look moment, stonden we klaar om met z’n allen op de bus te gaan. Deze zou de suite richting het Kasteel van Wippelgem brengen, waar het officiële gedeelte van de dag zou plaatsvinden.

Eens het JA woord gegeven was, werden in de achtertuin de familie- en suitefoto’s getrokken, samen met een glaasje bubbels. Het beloofde opnieuw een snikhete dag te worden. 

Van zodra de foto’s klaar waren, werd de suite gevraagd om terug te rijden naar het ouderlijk huis van Jolien, waar een lunch klaar stond.

Veel tijd was er niet, want kort na de middag werden we verwacht in de Sint-Katharinakerk van Wachtebeke. Tijdens deze kerkelijke viering, versierd met ballonnen, werd de muziek verzorgd door zangeres Sofie Degrande. Het werd een prachtige viering, met tal van mooie muziek en teksten. Bij het buiten komen van de kerk, stonden heel wat vrienden en familie klaar om het bruidskoppel te feliciteren. 

Doorgereden naar de feestzaal Hof ten Bosse, waar Jolien & Laurens met hun dichtste familie bleven overnachten in de prachtige suite, werden we hartelijke onthaald door het zaalpersoneel. Op één felle regenbui na, was de locatie prachtig aangekleed en hebben alle gasten kunnen genieten van een buitenreceptie. Eens binnen aan tafel, konden zij verder genieten van een menu geserveerd aan tafel.

Van zodra de gasten aan tafel plaats genomen hadden, werd mijn taak als ceremoniemeester opgegeven. Ik heb achteraf gehoord dat het een spetterend feest was en dat Jolien & Laurens pas in de vroege ochtend hun bedje hebben gezien. Ik hoop dat zij er ten volle van genoten hebben.

Ondanks de hele drukke dag, waarbij werd gekozen om zowel het wettelijke gedeelte als de kerkelijke viering te doen op één dag, heb ik er een waanzinnig goed gevoel aan over gehouden. Dankzij de goede voorbereiding van Jolien & Laurens, heb ik met veel plezier hun mooiste dag kunnen begeleiden. Ik wil Jolien & Laurens dan ook alle geluk toewensen in de toekomst!

LIJSTJE VAN

Partners

  • Feestlocatie: Hof ten Bosse Heusden

  • Fotograaf: An Van Gysegem

  • Haar: Hair & more by Karine Uvijn

  • MUA: Gribeau

  • Bloemist: Bloemen Tom Evergem

  • Live muziek: Sofie Degrande 

  • Vervoer: The London Ceremony

  • DJ: Nina Black

Hun lieve woorden

 Hey Amelie

 

Dikke merci voor de fijne samenwerking! Wat vooraf een stressvolle dag leek te worden, werd dankzij jou een dag waar we enorm veel van hebben genoten. Je was heel goed voorbereid en had aan alles gedacht. Niets wad dan ook teveel gevraagd voor jou en je deed alles met de glimlach. Ook onze familie & vrienden waren zeer positief over jou! Kortom, we zouden iedereen aanraden om voor jou te kiezen!

 

Groetjes,

Jolien & Laurens”

LEES OOK HET VERHAAL VAN

STEFANIE & BENOIT

bottom of page