top of page

HET HUWELIJK VAN

EVELIEN & JORIS

Het liefdesverhaal van Joris & Evelien startte reeds meer dan 10 jaar geleden, verenigd door hun passie voor carnaval. Vele jaren later, vroeg ook Joris zijn ‘lievie’ Evelien ten huwelijk. 

Op vrijdag 23 augustus 2019 gaven ze dan ook hun officiële JA woord in het kasteel van Bazel.

Op zaterdag 24 augustus 2019, werd de liefde verder gevierd door ook hun JA woord uit te spreken in de kerk van Bazel. Samen met hun suite, kwam Joris zijn Evelien ophalen in haar ouderlijk huis te Bazel, niet ver van waar ze samen wonen. 

Na hun aandoenlijke First Look moment, vertrokken zij met hun stoet aan mini’s richting de kerk van Bazel. Hier aangekomen, opgesteld in suitevorm kwamen ze binnen in een prachtig versierde kerk, vol met hun vrienden en familie. 

Ik hoef hier niet te schrijven dat de persoonlijke geloftes van zowel Joris en Evelien, samen genaamd ‘de Lievies’ het hoogtepunt was van de kerkelijke viering. Het waren zulke mooie woorden, dat er toch heel wat een traantje moesten weggeveegd worden. Dit was een prachtig moment. 

Eens buiten uit de kerk, waarbij er ongeveer 35 graden op de thermometer stond, werden Joris & Evelien begeleid door hun fotograaf naar het Park van Bazel. In het decor van ‘Bazel Parkt’ hebben zij samen met hun tweetjes een fotoshoot gehouden, ook in de draaimolen die eigenlijk voor de kleine kindjes bedoeld was. De suite mocht verder rijden naar de feestzaal L’Amuse in Beveren, waar zij door het vriendelijke personeel opgewacht werden met een heerlijke lunch.

Suitefoto’s trekken in zo’n hitte, is alles behalve aangenaam voor de mannen in kostuum. Maar ook hier slaagden de Lievies er in om samen met hun beste vrienden en familie de grappigste en mooiste foto’s te nemen. 

Aansluitend de receptie, werden de gasten binnen geroepen in de feestzaal. Na de hilarische speech van Joris, werden de BBQ’s in gang gestoken, en kon iedereen genieten van een heerlijk buffet.

Van zodra de originele openingsdans werd gedraaid, heeft het feestje nog tot in de vroege uurtjes verder geduurd.

Ik moet zeggen dat ik, ondanks het hele warme weer, heerlijk genoten heb van deze ongelooflijk ontroerende dag! Ik wil Evelien & Joris dan ook graag bedanken voor het vertrouwen en wens hun nog een hele mooie toekomst samen.

LIJSTJE VAN

Partners

  • Feestlocatie: L’Amuse Beveren

  • Fotograaf: Splitscreen Media

  • MUA: Beauty-Licious

  • DJ: Sam Moorthamer

Hun lieve woorden

“Hoi Amelie

Evelien heeft je ongetwijfeld al heel hard bedankt. Maar ik wou je ook toch nog even via deze weg enorm bedanken. Je hebt je rol op onze dag met glans en met stralende glimlach uitgevoerd. Het was dankzij jou dat we deze dag volledig zen doorgebracht hebben. Het gevuld houden van mijn cavaglas was geen sinecure, maar deze taak heb je consequent en doeltreffend uitgevoerd! 😊

We zijn dan ook enorm blij dat je ons hebt willen bijstaan in het mooiste weekend van ons leven en zullen je sowieso aanprijzen aan iedereen die op zoek is naar een ceremoniemeester/weddingplanner. 

Ook al was je bij ons professioneel aan het werk, ik hoop dat je je toch enigszins hebt geamuseerd.

Groetjes, Joris”

LEES OOK HET VERHAAL VAN

SANDER & AMELIE

bottom of page